Algemene voorwaarden

 

 1.       Aanmelding en boeking.

 

 

 

Reserveren kan schriftelijk of mondeling.

Wij bieden u een naar uw wensen gemaakte offerte aan.

 

Na goedkeuring van de offerte neemt u contact met ons op om de offerte te bevestigen. Geef bij de aanvraag aan of u een vaste reservering wenst of een optie.

 

De door u verstrekte gegevens zijn waarheidsgetrouw en bevatten geen onwaarheden.

 

Het contract tussen de gast(en) en RiDo GmbH ´Hotel Zur Luppbode´ wordt rechtsgeldig nadat u de reservering (bevestiging) van ons heeft ontvangen. Dit kan per post, fax of e-mail. Deze reserveringsbevestiging is het contract tussen de gast en RiDo GmbH ´Hotel Zur Luppbode´.

In de reservering (bevestiging) staat het totaalbedrag van uw boeking excl. de plaatselijk geldende toeristenbelasting.

 

Mocht u een boeking op optie hebben gezet, dan is dit na te lezen op de reservering (bevestiging).

 

De overeengekomen prijs op de reservering (bevestiging) is, onafhankelijk van actuele aanbiedingen, bindend voor beide partijen. Mochten er tijdens uw boeking aanbiedingen zijn die samenvallen met uw verblijf, dan maken wij u hierop attent en berekenen we de prijs van de aanbieding.

 

Wijkt de prijs op de reservering af van de offerte of aanvraag, dan is de gast verplicht om dit binnen 7 dagen aan ons door te geven. De reservering zal zo snel mogelijk worden aangepast en u opnieuw toegestuurd worden.

 

Mutaties en extra gewenste opties kunnen alleen schriftelijk aan ons doorgegeven worden.

 

Wordt de reservering gemaakt door, of in opdracht van een andere gast, dan verklaart de opdrachtgever in volmacht van de overige gasten te handelen. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle plichten die in de reservering opgesomd zijn.

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief de plaatselijk geldende BTW.

 

 

2.       Aanbetaling en overige betalingsvoorwaarden.

 

Wij bieden op dit moment 2 tarieven aan, met verschillende prijzen en voorwaarden.

 

Het standaardtarief. U heeft de mogelijkheid tot 3 dagen voor aankomst gratis te annuleren. U kunt kiezen of u met of zonder ontbijt wilt reserveren. Ontbijt is ter plekke bij te boeken voor € 12,50 p.p.p.d.

 

Vanwege Corona hoeft u bij een standaardtarief niets aan te betalen. U kunt tot 3 dagen voor aankomst gratis omboeken of annuleren!

 

Het non refundable tarief. Dit tarief is goedkoper dan het standaardtarief. U heeft geen mogelijkheid te annuleren. Op moment van boeking ontvangt u de rekening over de gehele reissom. Dit bedrag dient u, o.v.v. het rekeningnummer omgaand aan ons over te maken. Op het moment dat de reissom is bijgeschreven is uw reservering definitief. U kunt kiezen of u met of zonder ontbijt wilt reserveren. Ontbijt is ter plekke bij te boeken voor € 15,00 p.p.p.d.

 

 U kunt bij ons contant, met uw Maestro-, Visa of Mastercard betalen.

 

Onze bankgegevens:

 

Ontvanger:                          A. Kottier

IBAN:                                    DE04 8105 2000 0339 8092 48

BIC:                                        NOLADE21HRZ

 

3.       Logies.

 

Uw hotelkamer vindt u op uw reservering (bevestiging). Wij hebben de beschikking over een-, twee-, driepersoonskamers en familiekamers met 4 bedden.

 

Het is mogelijk dat u in een kamer ondergebracht wordt met meer bedden dan u heeft gereserveerd.

 

Een aantal kamers heeft de beschikking over een balkon. Omboeken op een andere kamer is, mits er capaciteit is, mogelijk tegen betaling.

 

4.       Inchecken en uitchecken.

 

U kunt bij ons inchecken van 15:00 tot 18:00 uur.  Na 20:00 uur komt uw recht op een kamer te vervallen en zullen wij annuleringskosten in rekening brengen. Op aanvraag kunt u voor 15:00 uur of na 20:00 uur inchecken. Per boeking berekenen wij hiervoor € 20,00.

 

Ontbijt bieden wij tussen 08:00 en 10:00 uur aan. Mocht u eerder willen ontbijten dan berekenen wij € 15,00 per kamer.

 

Op de dag van vertrek dient u voor 10:30 uur uit te checken. Ook uw bagage moet dan van de kamer zijn en de sleutel afgegeven bij de receptie. Voor vertrek dient u de openstaande kosten contant te voldoen bij de receptie.  Tegen bijbetaling kunt u langer gebruik maken van uw kamer. Dit echter alleen na overleg vooraf en beschikbaarheid.

 

 

5.       Annuleringen.

 

De gast kan alleen schriftelijk de reservering annuleren. Bij annuleringen berekenen wij de onderstaande annuleringskosten. Maatgevend voor de hoogte van de annuleringskosten is de periode tussen annulering en de aankomstdag.

 

Aantal dagen voor

aankomst:                                   Annuleringskosten                                         Annuleringskosten

                                                       Standaard tarief                                              Non refundable               

 

Vanaf moment van boeking            0                                                                            100%

 

7 – 1 dag(en)                                         80%                                                                        100%

 

Annuleren op dag van aankomst  100%                                                                       100%

of No Show

 

 

Wij raden u aan een annulerings- en reisverzekering af te sluiten. Deze is af te sluiten bij uw reisbureau, bank of via internet.

 

 

6.       Reclames en verjaring.

 

Klachten over uw verblijf dienen meteen te worden gemeld bij het personeel. Mocht uw klacht niet naar tevredenheid opgelost worden dan kunt u reclameren.

 

Reclames wegens het niet volbrengen van onze diensten dienen binnen 2 weken na beëindiging van uw verblijf, schriftelijk gemeld te worden. Reclames zullen zorgvuldig behandeld worden en verder verwerkt worden.

 

 

7.       Privacy.

 

De gegevens van onze gasten worden in een databank opgeslagen en zijn uitsluitend voor eigen gebruik. De gast dient schriftelijk te melden dat wij geen gebruik mogen maken van deze gegevens. Uw gegevens worden dan per omgaande uit onze databank gewist.

 

 

8.       Overigen.

Het is het hotel voorbehouden prijswijzigingen door te voeren bij prijsverhogingen.

 

9.        Roken.

Roken is in het hele gebouw streng verboden. U kunt buiten roken. Asbakken vindt u rechts naast de ingangsdeur. 

Mochten wij merken dat op uw kamer gerookt werd, dan berekenen wij de schoonmaakkosten ter hoogte van 250,00 € aan u. Deze kosten worden ook na uw vertrek in rekening gebracht. 

Wij vragen u om uw medewerking.

 

10.     Honden.

U bent van harte welkom om uw hond(en) mee te nemen. Wij hebben kamers geselecteerd waar honden welkom zijn. We hebben voor u een kamer gereserveerd die geschikt is voor honden.

 

We rekenen 15,00 € per hond per dag.

 

Als u iets voor uw hond vergeet, neem dan contact met ons op. Wij zullen u graag helpen.

 

Helaas heeft het gedrag van verschillende gasten ons gedwongen enkele beperkingen op te leggen.

 

- Honden zijn niet toegestaan in de ontbijtzaal.

- Neem alstublieft uw hond mee als u het huis verlaat.

- Op regenachtige dagen vragen wij u uw hond te drogen nadat u uit het bos bent gekomen. Wij vragen u de handdoeken van het hotel NIET te gebruiken. Als u geen handdoek heeft, neem dan contact met ons op.

- Honden hebben niets in het bed te zoeken. Na vertrek moeten we een basis schoonmaak doen als we ontdekken dat uw hond in het bed lag. Helaas moeten wij u de kosten van € 125,00 in rekening brengen.