Het Hotel

Ons hotel ligt aan de rand van het 100 zielen tellende dorpje Treseburg, midden in de bergen en bossen. Het gebied is uitermate goed geschikt voor wandelaars, rustzoekers, vliegvissers en motorrijders. In de direkte omgeving vindt u een uitgestrekt netwerk van wandelpaden, motorroutes, een rivier om te vliegvissen en eeuwen cultuur.

 

Geniet van onze vriendelijke ongedwongen gastvrijheid.

Luxe vakantie zult u hier niet vinden, maar gezelligheid in een warme woonkameratmosfeer.

 

Na aankomst wordt u hartelijk  uitgenodigd voor een kopje koffie of thee zodat u ontspannen aan uw welverdiende vakantie kunt beginnen. Tijdens de koffie krijgt u uitleg over het hotel en de omgeving. Als alle formaliteiten klaar zijn en wij u alle vragen hebben beantwoord brengen wij u persoonlijk naar uw kamer.

 

Wij wensen u een prettige vakantie.

 

 


De kamers

Wij kunnen u verschillende kamers aanbieden, van eenpersoons- tot vierpersoonskamers.

 

Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet.

De kamers hebben standaardformaat bedden met goede matrassen, tv met satellietontvanger. Op elke kamer werkt draadloos internet. Als welkomsgeschenk hebben wij voor u een fles water op uw kamer gezet. Het hotel is meer dan 100 jaar oud, hier is iedere kamer anders, allemaal liefdevol ingericht zodat u zich meteen thuis voelt.

 

Budgetkamer

De budgetkamers zijn uitermate geschikt voor gasten die graag goedkoop willen overnachten, niet veel luxe verwachten. De kamers hebben alles wat u nodig hebt, ze zijn kleiner of hebben een minder uitzicht.

 

Standaard kamer

De standaard kamers zijn gezellig ingericht. U vindt hier alles wat u nodig hebt voor een prettige vakantie in de bergen.

 

Comfort kamer

Onze comfortkamers zijn ingericht met een zithoek voor extra comfort. Deze kamers zijn geschikt voor een langer verblijf bij ons.

 

Na een goede nachtrust kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. De geur van versgebakken broodjes en koffie komt u tegemoet als u richting ontbijtkamer loopt. Ontbijt wordt tussen 08:00 en 10:00 uur geserveerd.