Restaurant

Met een geweldig uitzicht over steile hellingen en de kabbelende Luppbode op de achtergrond geniet u bij ons van een ongedwongen sfeer en gerechten met een hoge kwaliteit. 

Probeer toch een keer onze huisgemaakte soepen, de beste schnitzel in het Bodedal met verschillende sausen. Voor de kleine honger bieden wij u verschillende soorten Flammkuchen aan. Deze pizza uit de Elzas smaakt uitstekend met een biertje of een glaasje wijn.

Ook voor vegetarische en veganistische gerechten bent u bij ons meer dan welkom.

 

Onze menukaart is gevuld met bijzondere gerechten, voor de grote en de kleine honger. Onze gerechten worden vers en met veel liefde voor u gemaakt, dat proeft u.

 

Voor onze kleine gasten hebben wij een aparte kinderkaart om in te kleuren. Kindergerechten bieden wij inclusief drankje aan.

 

U kunt graag een tafel bij ons reserveren.

 

Ons Restaurant is uitermate geschikt voor bruiloften, verjaardagen of personeelfeesten. Van ontvangst met bubbels, buffet of 4 gangen diner, alles is bij ons mogelijk.

Onder het genot van een kopje koffie nemen wij uw wensen op. Tijdens dit gesprek laten wij u kennis maken met de unieke atmosfeer in ons hotel en restaurant.

 

Ons Terras

Als het zonnetje lacht is het heerlijk vertoeven op ons terras. Het geluid van een kabbelende Luppbode, de geur van het bos en de vriendelijke bediening zorgen voor de perfecte stemming na een lange wandeling.

Onze dranken

Bieren

Störtebeker:

Pilsener Bier (vom Faß)

Bernstein Weizen (im Sommer vom Faß)

Schwarzbier (Herbst bis Frühling vom Faß)

Bernstein Weizen Alkoholfrei

Frei-bier Alkoholfrei

Kellerbier

Hanse-Porter

Atlantik Ale

Starkbier

Roggenweizen

Scotch-Ale

Baltic Lager

Radler

Diesel

 

Wijnen

Dornfelder droog (rood)

Dornfelder halfdroog (rood)

Dornfelder zoet (rood)

Riesling droog (wit)

Silvaner halfdroog (wit)

Spätläse zoet (wit)

 

Natuurlijk bieden wij u een grote keuze aan warme dranken, vers gebak, alkoholvrije en sterke drank aan.

Vraag naar onze drankenkaart.