Carriere - Vacatures

Wij zijn steeds op zoek naar nieuw, enthousiast en vriendelijk personeel. Ook voor vakantiewerk of stage kun je je graag bij ons melden.

Wij zijn officieel leerbedrijf.

 

Mocht er een Vacature tussen staan waar je je voor interesseert, schrijf ons dan een mailtje. Leg ons uit waarom je interesse hebt en schrijf ook iets over jezelf. Je kunt je mailtje aan hotel@luppbode.eu sturen, tav. Dolf Kottier.

 

Wij bieden je voor alle vacatures een leuke, afwisselende baan, een leuk team en een goed loon. Van jou verwachten we dat je tegen stress kunt, je goed aan de hygiene voorschriften houdt, hard werkt en humor hebt.

We hebben een aantal kamers vrij voor jullie. Deze kunnen jullie goedkoop van ons huren, incl. ontbijt, lunch  en diner.

Housekeeping

Voor seizoen 2021 zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Het schoonmaken van de kamers behoort tot je belangrijkste taken. Ook het verzorgen van het ontbijt voor de gasten hoort tot je taken. 

Hou je ervan om te gaan met mensen, kun je werken in een team en hou je van afwisseling? Meld je dan bij ons en misschien spreken we ons snel.

Kok of hulp keuken

Heb je ervaring in een keuken van een restaurant of wil je dit leren? Dan zijn we op zoek naar jou!